10 ΦΛΕΒΑΡΗ Μέρα ολοήμερης κινητοποίησης Όλοι στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ, στις 10 Φλεβάρη, 6μ.μ στην πλατεία Σαπφούς.

Μέρα ολοήμερης κινητοποίησης είναι η 10 Φλεβάρη για το ταξικό κίνημα, όπως τονίζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Επιπλέον, με κοινή ανακοίνωσή τους οι Γραμματείες των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ, καλούν όλους τους εργαζόμενους, επαγγελματοβιοτέχνες, γυναίκες και νεολαία να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις – συλλαλητήρια που θα πραγματοποιήσουν στις 10 Φλεβάρη.

Όπως τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση των συσπειρώσεων, «Κανείς δεν μπορεί να ανέχεται αυτές τις πολιτικές, αυτά τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, του ΔΝΤ, με τα οποία συμφωνεί η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ. Είναι πολιτικές και μέτρα που υπηρετούν τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου για να βγει από την κρίση αλώβητο, να αυξήσει τα κέρδη του. Τα μέτρα δεν είναι προσωρινά, είναι μόνιμα, θα πάρουν και άλλα πολύ χειρότερα.

Κανείς μόνος του. Ολοι για έναν και ένας για όλους.

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν ευθύνονται για την κρίση, τα χρέη και τα ελλείμματα, και δεν πρέπει να πληρώσουν. Να πληρώσει η πλουτοκρατία, αυτή τα δημιούργησε. Δίνουμε τη μάχη με συνδικάτα αποφασισμένα, οργανωμένα, απαλλαγμένα από τους εκπροσώπους των εργοδοτών και της κυβέρνησης.

Καμία αυταπάτη, καμιά αναμονή. Τα μέτρα δεν είναι προσωρινά, έρχονται αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων.

Να οργανώσουμε μαζί την πάλη παντού.

Μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας. Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να καθορίζεται από τη θέληση των εκμεταλλευτών μας.

Δε νομιμοποιούμε τις αντιλαϊκές πολιτικές. Ανυπακοή και απειθαρχία στην καπιταλιστική βαρβαρότητα».

Ολοι στη μάχη!

Με δελτίο Τύπου, η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί «όλα τα μέλη των ΔΣ των σωματείων σε δράση, με περιοδείες, συζητήσεις σε τόπους δουλειάς. Για την επιτυχία της απεργίας, να συγκροτήσουμε ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ σε κάθε τόπο δουλειάς. Τα κύρια ζητήματα πάλης: ΣΣΕ – ακρίβεια – φορολογία – ασφαλιστικό – απολύσεις, ανεργία – υγεία».

Και επισημαίνει: «Στις 10 Φλεβάρη, 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις, συζητήσεις σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα καφενεία, στις πλατείες, σε σούπερ-μάρκετ».