ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑ. Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016, ώρα 10:30 στην πλατεία Σαπφούς!

27

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες,

η κοινωνική Ασφάλιση για την κυβέρνηση και τους μεγαλοεργοδότες είναι κόστος, είναι βαρίδι γι’ αυτό και θέλουν να το τσακίσουν, να μην απομείνει τίποτα. Μόνο όφελος θα έχουν αυτοί που λυμαίνονται το χώρο της Υγείας, οι μεγαλέμποροι της Υγείας και οι ασφαλιστικές εταιρείες. Και αν γι’ αυτούς είναι κόστος, για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας!

Η κοινωνική Ασφάλιση δεν χαρίστηκε. Τα εκατομμύρια των εργαζόμενων κατέκτησαν αυτό το δικαίωμα με σκληρούς αιματηρούς πολύχρονους αγώνες. Διεκδίκησαν και κατέκτησαν να υπάρχει

προστασία και αξιοπρεπής ζωή μέσω των συντάξεων μετά τον εργάσιμο βίο, κάλυψη και φροντίδα της εργατικής – λαϊκής οικογένειας, προνοιακά επιδόματα για πιο ευπαθείς ομάδες. Με τέτοιους αγώνες, με οργάνωση του αγώνα μας στους κλάδους, στους χώρους δουλειάς, στα στέκια νεολαίας, στις γειτονιές και στα χωριά θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας, τη ζωή μας.

Το κυβερνητικό σχέδιο δεν διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη δύναμη που έχουμε! Από τη συμμετοχή μας στην απεργία, στον οργανωμένο αγώνα θα κριθεί το αποτέλεσμα! Να παρθεί πίσω ο νόμος που βάζει ταφόπλακα στα δικαιώματα μας!

Να μην φτάσει καν στη Βουλή!