Δυναμικό και με παλμό το συλλαλητήριο της Παρασκευής 7.4.2017 στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Μαχητική και με παλμό η κινητοποίηση στη Μυτιλήνη. Στη συγκέντρωση χαιρέτισε από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Στεφανής και στάθηκε εκτός των άλλων στα αγροτοδικεία που γίνονται αυτό το διάστημα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Νίκος Ζαρταμόπουλος από το ΠΑΜΕ Δημοσίου ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των αξιολογήσεων στο δημόσιο και κάλεσε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να ταχθούν στο πλευρό του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, στο ΠΑΜΕ.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Θοδωρής Ασλανίδης, πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Αναφέρθηκε στα νέα μέτρα, κάλεσε τους εργαζόμενους να μην ξεγελαστούν από τη νέα προσπάθεια της κυβέρνησης για εξαπάτηση με τα μέτρα και τα «αντίμετρα». Χαιρέτισε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας στο hot spot της Μόριας, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο συλλαλητήριο με την απόφαση που είχαν πάρει. Τέλος, αναφέρθηκε στην όξυνση των ενδο​ϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, κάλεσε τους εργαζόμενους να μην εφησυχάζουν και κατήγγειλε το βομβαρδισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στην αγορά της Μυτιλήνης.