Αυτή είναι η ανάπτυξή τους!!! Όχι σε όλα τα ναρκωτικά!

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας το μέτρο της έννοιας που έχει για τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι της Λέσβου, κατέθεσε ΕΡΩΤΗΣΗ στη βουλή, ζητώντας να επιτραπεί η καλλιέργεια της φαρμακευτικής κάνναβης από ιδιώτες. Εδωσε, μάλιστα και …αναπτυξιακή προοπτική στη πρότασή του, δίνοντάς μας και μια σαφή εικόνα, τι είδους ακριβώς είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται ο ίδιος και το κόμμα του.

Σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό χτυπιούνται, προβάλλεται η καλλιέργεια της μαστούρας σαν αναπτυξιακή ένεση και με εξαγωγικές μάλιστα δυνατότητες.

Αυτή είναι η ανάπτυξή τους. Σμπαραλιάζει τα δικαιώματα της νεολαίας και του λαού στη μόρφωση, στη δουλειά και τη ζωή και αναπτύσσουν για «δικαίωμα» τη φυγή και την «αυτοκαταστροφή».

Τα ναρκωτικά είναι «όπλο» του σάπιου συστήματος που ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του συνειδητά υπηρετούν. Αξιοποιούνται για να ναρκώνουν τη σκέψη, να βάζουν στο περιθώριο ένα τμήμα νέων να αλλοιώνουν τη συνείδηση και τις επιλογές τους, τον τρόπο που οργανώνουν τη ζωή και την καθημερινή τους δραστηριότητα.

Διαφημίζουν τη ναρκωκουλτούρα γιατί θέλουν τη νεολαία ανήμπορη να αντιδράσει. Θέλουν να επικρατεί θολούρα στο μυαλό τους, να έχουν συνεχώς τα κεφάλια κάτω.

Προβάλλουν για νέο και προοδευτικό, ότι πιο ξεπερασμένο και αντιδραστικό.

Προσπαθούν να πείσουν τους νέους πως είναι ελευθερία και δικαίωμα η «φυγή» και το «χάσιμο» σε ψεύτικους κόσμους…

Δεν υπάρχουν «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά,

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Η Τ.Ε. Λέσβου του ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία της Λέσβου να καταδικάσει αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του για τις θέσεις του σχετικά με τα ναρκωτικά. Μέσα από τα εργατικά σωματεία, τους αγροτικούς συλλόγους, τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους να δυναμώσει τη πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Είναι αγώνας για τη ζωή, είναι αγώνας για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα, κανείς δεν πρέπει να «σπαταλά» τη ζωή του ψάχνοντας λύση στη φυγή.