Με την υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου έκλεισε η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ

Σε ανακοίνωση για τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρης – Δεκέμβρης η ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Με επιτυχία και με την υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου έκλεισε η μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που είχε προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Κεντρική Επιτροπή νιώθει την ανάγκη να χαιρετίσει και να ευχαριστήσει τα μέλη, τους φίλους, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους με το Κόμμα μας, όλους όσοι με πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα έδωσαν και αυτή τη δύσκολη μάχη, επιβεβαιώνοντας τους ακατάλυτους δεσμούς που έχει σφυρηλατήσει το ΚΚΕ με τα εργατικά – λαϊκά στρώματα, στην 100χρονη και πλέον ζωή και δράση του. Η ενίσχυση του ΚΚΕ με όλους τους τρόπους, ακόμη κι από το υστέρημά τους, βοηθά για να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα, η λαϊκή πάλη.

Η επιτυχία αυτή αποκτά ξεχωριστή και ιδιαίτερη σημασία για το Κόμμα μας, αν ληφθεί υπόψη ότι οι στόχοι και τα πλάνα της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης ήταν ανεβασμένα σε σύγκριση με πέρυσι, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το Κόμμα και οι Οργανώσεις του, μέσα στο 2019, έδωσαν με επιτυχία τέσσερις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις (δημοτικές, περιφερειακές, βουλευτικές και ευρωπαϊκές εκλογές), που δημιούργησαν τεράστια έξοδα που έπρεπε να καλυφθούν.

Οι εργαζόμενοι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η ολοκλήρωση με επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης πρέπει να σηματοδοτήσει ταυτόχρονα και τη συνέχεια της προσπάθειας για διεύρυνση και παραπέρα σύσφιξη των δεσμών με το λαό.

Παίρνοντας υπόψη τις μεγάλες ανάγκες, που έχουμε μπροστά μας να καλύψουμε, καλούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της μάχης, αλλά και άλλους που ακόμα δεν έχουν συνεισφέρει ή ταλαντεύονται να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε σταθερά, με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ορμή για την επίτευξη των στόχων μας, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και των αγώνων του λαού μας».