Πέμπτη 9 Ιούλη 2020: πανεργατικό παλλεσβιακό συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Σε πανεργατικό παλλεσβιακό συλλαλητήριο την Πέμπτη 9 Ιούλη 2020, στις 7 το απόγευμα στην πλ. Σαπφούς καλεί τους εργαζόμενους το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Π.Ε.Κ. αναφέρει:

Μετά το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία, που ξεκίνησε με νόμο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο ουσιαστικής απαγόρευσης των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων.

Αυτό που δεν πέτυχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να κλείσει το στόμα όλων των εργαζόμενων, επιδιώκουν να το κάνουν με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που προωθεί νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης ενός βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες.

Καλούμε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων, των αγροτών, των βιοτεχνών, των εμπόρων και όλους τους μαζικούς φορείς του νησιού μας, σε σύσκεψη την Δευτέρα 6 Ιούλη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43) για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου της Πέμπτης 9 Ιούλη, στις 7 το απόγευμα στην πλ. Σαπφούς.

Η Διοίκηση

Τετάρτη 1 Ιούλη 2020.#