Παρεμβάσεις για μέτρα προστασίας της υγείας και καταδίκης της καταστολής.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 17 Μάρτη μέλη της διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων περιόδευσαν σε χώρους εργασίας, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε τονίστηκαν τα ζητήματα για την προστασία της Υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην καταστολή και τρομοκρατία που επιχειρεί η κυβέρνηση, με σκοπό να επιβάλει σιγή νεκροταφείου, να κλείσει τις φωνές των εργαζόμενων που διεκδικούν να παρθούν ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση και προστασία της δημόσιας υγείας.

Το στοιχείο που αναδείχθηκε έντονα σε όλες τις συζητήσεις είναι ότι η απάντηση απέναντι στην κρατική καταστολή και στην ωμή αστυνομική βία πρέπει να δοθεί μέσω της κλιμάκωσης του αγώνα. Κανένας εργαζόμενος να μην φοβηθεί να καταδικάσει την τρομοκρατία που επιβάλει η κυβέρνηση.

Τονίστηκε πως είναι χρέος όλων να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων!

Έγινε παρέμβαση στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο, όπου με τη συμμετοχή εργαζομένων στο νοσοκομείο και υγειονομικών αναρτήθηκε και πανό με το αίτημα να δοθούν χρήματα για την Υγεία και την Παιδεία.

Οι παρεμβάσεις συνεχίστηκαν και σε γειτονιές, όπου και αναρτήθηκαν πανό σε κεντρικά σημεία.#