Ούτε στον Καρά Τεπέ, ούτε στη Βάστρια, ούτε και πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δε θέλουν τα νησιά! Η συγκέντρωση του Π.Ε.Κ. στη Μυτιλήνη.

Mε κεντρικό σύνθημα, «Ούτε στον Καρά Τεπέ, ούτε στη Βάστρια, ούτε και πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δε θέλουν τα νησιά», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το απόγευμα της Πέμπτης 20 Μάη 2021, η συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, στο οποίο συμμετείχαν φορείς του νησιού.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Νίκος Μπουλμπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λέσβου και ο Δημήτρης Στεφανής, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου. Την κεντρική ομιλία εκ μέρους του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου πραγματοποίησε ο Μαρσέλντ Γιάννο, μέλος της Διοίκησης και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου.

Και οι τρεις ομιλητές στάθηκαν στα βασικά αιτήματα, για απεγκλωβισμό προσφύγων-μεταναστών, για να μη μετατραπούν τα νησιά μας σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς επίσης και στο φλέγον ζήτημα της Παλαιστίνης.

Συμμετείχε επίσης ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, ενώ παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θοδωρής Ασλανίδης, τονίζοντας τη σημασία να ενταθεί η πάλη και κάλεσε εκ νέου όλους τους φορείς της Λέσβου για να αποτρέψουν τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης.#