Παιδική κατασκήνωση στο φετινό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στα Τσαμάκια.

Η κατασκήνωση του φετινού Διημέρου θα γίνει στη Μυτιλήνη στα Τσαμάκια, έναν χώρο που συνδέεται με λαμπρές σελίδες του κινήματος στο νησί, με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές, την περίοδο 1940 – ’44. Εκεί θα στήσουν τη βάση τους οι νέοι κατασκηνωτές από όλη τη χώρα για να στείλουν μήνυμα κόντρα στην όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων και τα «τύμπανα του πολέμου», που αντηχούν ευρύτερα στην περιοχή.

Τη δική τους θέση όμως θα έχουν, για άλλη μια χρονιά, φέτος, στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» από όλη τη χώρα. Για ένατη χρονιά θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του Διημέρου παιδική κατασκήνωση για παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού και παιδιά Γυμνασίου.

Η παιδική κατασκήνωση θα έχει δικό της αυτοτελές πρόγραμμα και χώρο, αλλά και κοινές δράσεις με τους υπόλοιπους κατασκηνωτές του Διημέρου. Όπως και στο περσινό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο στο Στόμιο, έτσι και φέτος η ΚΝΕ θα έχει προβλέψει με ιδιαίτερη μέριμνα την ασφάλεια και τα μέτρα προστασίας στην παιδική κατασκήνωση, φροντίζοντας και αυτό το Διήμερο να μείνει αξέχαστο στους μικρούς της φίλους για τον δυναμισμό, τη ζωντάνια, τη συλλογικότητά του και τις όμορφες στιγμές που θα τους χαρίσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις κατά τόπους Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.#