Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 11 Ιούνη το spot της ΚΝΕ στην Πλατεία Σαπφούς!

Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ, στα πλαίσια της ενημέρωσης και προετοιμασίας του «30ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου – Κατασκήνωσης» στα Τσαμάκια στις 9-10-11 Ιούλη 2021, ξεκινά μια σειρά από μικρά και μεγάλα events, για να φτάσει παντού το κάλεσμα του Διημέρου!

Τόσο την Παρασκευή 11 Ιούνη, όσο και σε άλλες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, θα κάνουν στην Πλατεία Σαπφούς μικρά spoilers για όσα θα συναντήσουν φέτος οι κατασκηνωτές, διοργανώνοντας δραστηριότητες ανοιχτές για όλους!

.

Την Παρασκευή 11 Ιούνη 2021

Το απόγευμα στις 20:00 της Παρασκευής 11ης Ιούνη 2021, θα γίνει μικρή συζήτηση για το περιεχόμενο του Διημέρου, με τον γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Λέσβου της ΚΝΕ Δημήτρη Ευσταθίου.

Αμέσως μετά, θα γίνει παρουσίαση από το μουσικό συγκρότημα «Το Ξεκούρδιστο Μήλο» και η βραδιά θα κλείσει με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι με τους Γιάννη Κακαρώνη και Στέλιο Σπυριδάκη.

.

Το Σάββατο 12 Ιούνη 2021

Το Σάββατο 12/6, το πρώτο ραντεβού δίνεται στις 10:30 στο άλσος Τσαμάκια, όπου θα γίνουν δράσεις εθελοντικού καθαρισμού και μικρή συζήτηση με θέμα «Ατομική ευθύνη και η καταστροφή του περιβάλλοντος, ή κάτι…βρωμάει εδώ». Και στις 17:00, βρισκόμαστε στην Πλαζ  Τσαμάκια για αγώνες beach volley!

Δήλωσε Συμμετοχή στην Κατασκήνωση.

Συμμετοχές στο 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διημέρο – Κατασκήνωση στα Τσαμάκια γίνονται δεκτές

στο τηλέφωνο 6982390383

στο e-mail knelesvou@gmail.com, ή

στο spot της ΚΝΕ στην Πλατεία Σαπφούς. #