Ξεκάθαρο μήνυμα αντίθεσης στην αντεργατική επίθεση η πικετοφορία που Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Τώρα να αποσυρθεί. Όλοι στην απεργία στις 10 Ιούνη.

Την απαίτησή τους να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – τερατούργημα, διαδήλωσαν οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Μυτιλήνης που συμμετείχαν στην πικετοφορία το απόγευμα της Πέμπτης 3 Ιούνη 2021. Η πικετοφορία έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του Παλλεσβιακού Εργατικοϋπαλληλικού Κέντρου ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη, που καταργεί το 8ωρο και θεσμοθετεί απλήρωτες υπερωρίες, απαιτώντας την απόσυρσή του, καθώς και το ξήλωμα όλου του αντεργατικού οπλοστασίου διαχρονικά των κυβερνήσεων.

Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από την πλατεία Σαπφούς και πορεύτηκαν μέσα από την κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, όπου με ανακοινώσεις, συνθήματα και απευθύνοντας κάλεσμα για απεργιακό ξεσηκωμό στις 10 του Ιούνη, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους και έδωσαν το στίγμα για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας.

Το Παλλεσβιακό Εργατικοϋπαλληλικό Κέντρο και τα Σωματεία οργανώνοντας την πάλη με αίτημα να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο-τερατούργημα, καθώς και για την καλύτερη προετοιμασία της απεργιακής συγκέντρωσης, που έχει οριστεί για τις 10 Ιούνη στις 10.30 στην πλατεία Σαπφούς, προγραμματίζουν περιοδείες σε χώρους εργασίας, καθώς και σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων τη Δευτέρα 7 Ιούνη το απόγευμα στις 19:00 έξω από το Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43).#