Κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια νίκης της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!

Καλούμε μέλη, φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να φτάσουμε παντού, να μιλήσουμε με όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους νέους, να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις μας και να τους καλέσουμε να συστρατευτούν στους αγώνες που θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν και μετά τις εκλογές.

Άνοδος της επίδρασης του Κόμματος θα φοβίσει το μεγάλο κεφάλαιο, θα δώσει θάρρος στο λαό, θα συμβάλλει ώστε να αποκτήσει εμπιστοσύνη στη δύναμή του. Θα βοηθήσει να εξαλειφθούν αυταπάτες, να ξεπεραστούν αναχώματα που ξεφυτρώνουν όποτε ο λαός μπορεί να συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα του άλλου δρόμου ανάπτυξης. Αυτή η ψήφος θα κάνει τη διαφορά.

Για τους ετεροδημότες.

Στις φετινές εκλογές που θα γίνουν 7 και 14 Νοέμβρη 2010 όλοι οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στους δήμους που είναι γραμμένοι. Η δυνατότητα που υπάρχει να ψηφίσουν στον τόπο κατοικίας τους σε τμήματα ετεροδημοτών δεν υφίσταται στις τοπικές εκλογές. Οποιος δηλαδή ψήφισε π.χ. στην Αθήνα ως ετεροδημότης στις τελευταίες εκλογές, αλλά είναι εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια π.χ. της Ικαρίας ή της Μυτιλήνης, θα ψηφίσει στην Ικαρία ή στη Μυτιλήνη, και όχι εκεί που ψήφισε την τελευταία φορά.

Καμία ψήφος δεν πρέπει να χαθεί. Η ψήφος είναι ίσης αξίας με των εθνικών εκλογών, να δοθεί μήνυμα αντεπίθεσης του λαού, να ενισχυθούν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» πανελλαδικά.
Για συνεννόηση ή και οποιαδήποτε βοήθεια οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (Θεμιστοκλέους 2), καθώς και στα παρακάτω τηλέφωνα: 210.3301.474 και 210.3301.464.