ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ

στις 6.30 το απόγευμα

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

__________________________________________________________________________________________

Να ματαιώσουμε το έγκλημα μπορούμε!

_________________________________________________________________________________________

Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο για να αποτρέψουν την εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΚ-ΝΔ.

«Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο τον κλάδο σε κάθε γειτονία. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.

Εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, εργαζόμενε λαέ, νέοι και νέες. Η μαύρη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ, την Κυριακή 12 φλεβαρη με την πλειοψηφία των βουλευτών τους και την συνδρομή της κυρίας Μπακογιανη αποφάσισαν στη βουλή τη χρεοκοπία του λαού. Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ’ όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.

Την Τετάρτη 22 Φλεβάρη φέρνουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη βουλή, το πρώτο εφαρμοστικό νομοσχέδιο, που ρυθμίζει τον τρόπο και το μέγεθος της λεηλασίας των συντάξεων (κύριων και επικουρικών), κατάργηση και συγχώνευση των δομών υγείας, περιορισμό των φαρμακευτικών δαπανών, διευκόλυνση των δουλεμπορικών γραφείων κλπ

Αν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.

Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε.

Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.

Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.

Όλοι στον αγώνα.

Όλοι στο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 22 Φλεβάρη στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

στις 6.30 το απόγευμα».