18, 19 Ιούνη 2021 – Εκδηλώσεις της ΚΝΕ αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20ή Ιούνη) διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ στο πλαίσιο των μικρών spoilers για στο 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

► Την Παρασκευή 18 Ιούνη θα γίνει συζήτηση για τον Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό της ΚΝΕ για τον πόλεμο, την προσφυγιά και το ρατσισμό. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι ερωτήσεων με θέμα τον πόλεμο.

► Το Σάββατο 19 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν δράσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και σε όλους τους λαούς που δοκιμάζονται από την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Η έκφραση της πραγματικής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες. Όπου υπάρχουν φυλακές είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι».

Η βραδιά θα κλείσει με χορό και μουσική με τους RAD.

Οι εκδηλώσεις και τις δύο μέρες θα ξεκινούν στις 7.30 μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν στο «spot» της ΚΝΕ στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Τα έργα του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 8 Ιούλη στο χώρο του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού Διήμερου της ΚΝΕ, όπου θα βραβευτούν οι νικητές και θα δοθεί αναμνηστικό σε όλους τους συμμετέχοντες.#