ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΚΕ: Με ισχυρό ΚΚΕ και Κοινωνική Συμμαχία ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει την πορεία.

Κυκλοφόρησε νέο φυλλάδιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Αναφέρεται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου. Μεταξύ άλλων, στο φυλλάδιο σημειώνονται και τα παρακάτω:

«Απευθυνόμαστε στους εργατοϋπαλλήλους, στους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και αγρότες, στους ανέργους και συνταξιούχους, στις νέες και τους νέους, σε όλους εκείνους που είναι τα μόνιμα θύματα των αντιλαϊκών μέτρων και των μνημονίων διαρκείας, που δίνουν τη μάχη για την επιβίωση και το μεροκάματο.

Απευθυνόμαστε:

Σε όσους λένε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, ότι η μίζερη ζωή δεν μπορεί να είναι το μέλλον του λαού και των παιδιών του στον 21 ο αιώνα.

Σε όσους θέλουν να κάνουν το βήμα, να αντισταθούν στη μοιρολατρία, αναζητούν λύσεις κι απαντήσεις έξω από τα σημερινά τείχη.

Σε όσους βλέπουν ότι η εναλλαγή κυβερνήσεων δεν έφερε καμία θετική αλλαγή στη ζωή τους, ότι κάθε νέα κυβέρνηση συνέχιζε το αντιλαϊκό έργο από εκεί που το σταμάτησε η προηγούμενη.

Σε όσους νιώθουν αριστεροί, προδομένοι, δε θέλουν οι αξίες που υπερασπίστηκαν, να «θαφτούν» μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την κυβέρνηση που εκμεταλλεύτηκε τις καλύτερες παραδόσεις του λαού μας, για να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» που άφησαν στη μέση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας τα εύσημα από το κεφάλαιο και την ΕΕ.

Σε όσους αμφισβητούν το «μονόδρομο» της ΕΕ και καταλαβαίνουν ότι τέτοιες συμμαχίες καπιταλιστικών κρατών δε φτιάχτηκαν για να υπηρετούν τα συμφέροντα των λαών.

Σε όσους δε θέλουν η χώρα να είναι «ξέφραγο αμπέλι» για το ΝΑΤΟ, αντιλαμβάνονται τους κινδύνους από τη συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Σε όσους θέλουν να ορθωθεί αποφασιστικό τείχος στο φασισμό, στο ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή με τις Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις πόλεις και τα χωριά.

Να πάρετε μέρος στις συζητήσεις, στις συσκέψεις που οργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, στις εκδηλώσεις για τα 100χρονα της Οχτωβριανής Επανάστασης, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, στα Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η θέση σας είναι μαζί με το ΚΚΕ!

Η λύση στα σημερινά αδιέξοδα βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα και της ανατροπής, στο ριζικά διαφορετικό χαρακτήρα της οικονομίας και της εξουσίας».