Η Οκτωβριανή Επανάσταση απέδειξε πως ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος!

.Κάθε φορά που εμείς οι κομμουνιστές αναδεικνύουμε τη βαθύτερη αιτία που γεννά την άγρια επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, των γυναικών, γενικότερα του λαού, που γεννά τις κρίσεις, τους πολέμους, τα κύματα της προσφυγιάς.

Κάθε φόρα που λέμε ότι: Το καπιταλιστικό κέρδος, έχει γίνει ένα μεγάλο εμπόδιο στην κοινωνική εξέλιξη.

Κάθε φόρα που θέτουμε το ζήτημα ότι: η εργατική τάξη δεν πρέπει να αποδεχτεί, ενώ ο πλούτος που παράγει με την εργασία της να είναι τεράστιος, αυτή να ζει διαρκώς χειρότερα.

Κάθε φορά που δείχνουμε τη διέξοδο ότι για να χρησιμοποιούνται τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας προς όφελος των εργαζομένων, για να εργάζονται όλοι σε καλύτερες συνθήκες με λιγότερο χρόνο και να απολαμβάνουν σύγχρονες δωρεάν υπηρεσίες Παιδείας, Πρόνοιας, Υγείας, πολιτισμού κ.ά, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, τότε με μιας εξεγείρονται οι υποστηρικτές του καπιταλισμού.

«Αυτά που λέτε δεν γίνονται!», μας λένε και συνεχίζουν: «όπου υπήρχε σοσιαλισμός απέτυχε”, ξεχάστε το ο σοσιαλισμός πέθανε!». Τέτοια λένε και συνεχίζουν να ρίχνουν τόνους λάσπης αντικομμουνισμού και αντισοβιετισμού.

Το ερώτημα όμως είναι εφόσον ο σοσιαλισμός όπως λένε «πέθανε» τότε γιατί συνεχίζουν να ρίχνουν βόμβες με βρωμιές εναντίον του; Δεν είναι τρελοί. Έχουν πολύ σοβαρούς λόγους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση και η σοσιαλιστική οικοδόμηση απέδειξε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος.

Για αυτό επιχειρούν να σκοτώσουν κάθε αμφισβήτηση του καπιταλισμού. Επιδιώκουν να κρύψουν την αλήθεια. Να συσκοτίσουν το δρόμο που οδηγεί στο αύριο.

Καθώς συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από τη μεγάλη σοσιαλιστική επανάσταση στη Ρωσία που συγκλόνισε τον κόσμο, που έφερε για πρώτη φορά την εργατική τάξη στην εξουσία και ξεκίνησε αυτό το πρωτόγνωρο έργο της οικοδόμησης του σοσιαλισμού κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες και αντιπαλεύοντας επί δεκαετίες θεούς και δαίμονες, προφανώς οι υποστηρικτές του καπιταλισμού θα ξεσαλώσουν.

Για αυτό και εμείς έχουμε καθήκον να προβάλουμε τα συμπεράσματά μας, είναι και μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στην αντεπίθεση, για να μάθουν αυτοί που έχουν ανάγκη την αλήθεια.

Στον αιώνα που πέρασε ο σοσιαλισμός με αφετηρία το 1917 και με κέντρο τη Σοβιετική Ένωση έκανε έφοδο στον ουρανό όπου για δεκαετίες πετούσε προς τα μπρος και προς τα πάνω, πάρα και ενάντια το λυσσασμένο και συνεχή πόλεμο που του είχαν εξαπολύσει.