Η παρουσίαση των υποψήφιων του Κ.Κ.Ε. στη Λέσβο.

Τους υποψήφιους του ΚΚΕ στο Νομό Λέσβου παρουσίασε η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ. Το άνοιγμα, στη συνέντευξη Τύπου έκανε ο Γραμματέας της ΤΕ Βασίλης Αμπελογιάννης ο οποίος ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων. Όλοι  οι υποψήφιοι πήραν το λόγο, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός του βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρου Τάσσου.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι οι παρακάτω:

Ζαφειρίου Γιάννης, 35 χρόνων, ιδιωτικός υπάλληλος, άνεργος τους τελευταίους μήνες. Είναι μέλος της διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου και μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

Κακναβάτου Ζήνα, 50 χρόνων, Γενική Γιατρός. Ανήκει οργανικά στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και υπηρετεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Μόριας, ενώ εφημερεύει και στο ΠΕΔΥ και στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. Στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νομαρχιακού τμήματος Λέσβου της ΑΔΕΔΥ.

Κλιομηδιώτης Θέμης, 29 χρόνων, αγρότης και μισθωτός σε αγροτοκτηνοτροφική μονάδα. Έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός τεχνικής εκπαίδευσης. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού, Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ταξιάρχης» και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

Κομνηνάκα Μαρία, 31 χρόνων, δικηγόρος. Χρόνια στέλεχος στο κίνημα ειρήνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

Πλάντζος Σπύρος, από τη Μύρινα, 27 χρόνων. Αδιόριστος εκπαιδευτικός και μουσικός, Γραμματέας της οργάνωσης Λήμνου της ΚΝΕ.