Συνεχίζονται οι περιοδείες της ΤΟ Λέσβου της ΚΝΕ μπροστά στο 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο.

Με πείσμα και ενθουσιασμό συνεχίζονται οι περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Λέσβου της ΚΝΕ στα χωριά του νησιού, για να φτάσει παντού το μήνυμα του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου – Κατασκήνωσης της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη στις 9-10-11 Ιούλη με σύνθημα «Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ – κυβερνήσεις – καπιταλισμός. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!».

Οι περιοδείες ξεκίνησαν την Πέμπτη 24/6. στον Πολιχνίτο και συνεχίστηκαν την Παρασκευή 25/6 σε Θερμή, Πέτρα και Μόλυβο, την Κυριακή 27/6 σε Πλωμάρι και Μανταμάδο και τη Δευτέρα 28/6 στα χωριά της Γέρας όπου τα μέλη της ΚΝΕ συζήτησαν με τις νέες και τους νέους του νησιού μας για το τι παλεύει η ΚΝΕ, άκουσαν τους προβληματισμούς τους και τους κάλεσαν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του Διημέρου, μαζί με τα χιλιάδες μέλη και φίλους της Οργάνωσης από όλη την Ελλάδα. Οι περιοδείες συνεχίστηκαν την Τρίτη 29/6 στην Αγιάσο στις 7 μ.μ.

Παράλληλα, το Σάββατο 26 Ιούνη 2021, -Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών- η ΚΝΕ πραγματοποίησε μαζική παρέμβαση στην προκυμαία της Μυτιλήνης, μοιράζοντας την ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου και συζητώντας με τους νέους της πόλης για τη θέση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.#