Ο καπιταλισμός είναι ο πιο επικίνδυνος «ιός»! Με το ΚΚΕ στο δρόμο της διεκδίκησης και της προοπτικής.

Σήμερα οι τεράστιες δυνατότητες της επιστήμης, της τεχνικής, της παραγωγής, αντί να αξιοποιηθούν στο έπακρο για την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού, αξιοποιούνται για τη μεγέθυνση των κερδών των λίγων αφήνοντας τον λαό στο έλεος της πανδημίας. Αυτό είναι το «σύμπτωμα» του πιο επικίνδυνου «ιού», του άδικου και διεφθαρμένου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Από κάθε πλευρά της ζωής του εργαζόμενου λαού προκύπτει ότι σήμερα είναι ανάγκη να δυναμώσει η συλλογική αντίσταση για να εμποδίσουμε τα «χειρότερα» με στόχο και προοπτική να απαλλαγούμε από τον «ιό» της αδικίας που έχει όνομα: Καπιταλισμός.

Οι δυνατότητες της εποχής μπορούν να αντιστοιχηθούν και να υπηρετήσουν τον λαό μόνο στο πλαίσιο μίας άλλης οργάνωσης της κοινωνίας. Της κοινωνίας που στο επίκεντρό της θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών και λαϊκών αναγκών. Αυτόν τον δρόμο ανοίγει το ΚΚΕ με τη δράση του, τις θέσεις του, το Πρόγραμμά του.

Τον δρόμο της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης και της προοπτικής μπορούμε να τον βαδίσουμε μαζί!

Δυναμώνοντας την οργάνωση στα σωματεία και τους φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Ενισχύοντας την κοινωνική συμμαχία ενάντια στον κοινό αντίπαλο, την εξουσία του μεγάλου κεφαλαίου, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν.

Δυναμώνοντας τη λαϊκή αλληλεγγύη και διεκδίκηση σε κάθε χώρο δουλειάς, μόρφωσης, σε κάθε εργατική – λαϊκή γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό.

Υπάρχει ρεαλιστική διέξοδος από το σύστημα της εκμετάλλευσης:

Ο σοσιαλισμός – κομμουνισμός! #

Διαβάστε το έντυπο του ΚΚΕ για την υγεία σε μορφότυπο PDF: