ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΗ

 

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες,

Η Απεργία αυτή να γίνει αφετηρία για την ματαίωση μέσα από αγώνες, της επιβολής των βάρβαρων μέτρων, ακόμα και αν η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, μαζί με πιθανούς άλλους πρόθυμους, τα ψηφίσουν. Αυτές τις δύο μέρες πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα, εργοτάξια,γιαπια, γραφεία, βιοτεχνίες, μαγαζιά, υπηρεσίες.

Να δώσουμε ένα μήνυμα μαζικής, καθολικής καταδίκης των αντιλαϊκών μέτρων, σε πλουτοκρατία, κυβέρνηση, τρόικα. Το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να μη συμβιβαστούμε με το εφιαλτικό μέλλον που φτιάχνουν για εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι καιρός να απορρίψουμε τα πλαστά διλήμματα. Το χρέος δεν δημιουργήθηκε για την ευημερία του λαού, αλλά για να γεμίσουν οι τσέπες των εκμεταλλευτών του λαού.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές που γεννάν τα μνημόνια. Δεν θέλουμε απλώς να αλλάξει κυβέρνηση. Θέλουμε να απαλλαγούμε από το κεφάλαιο και τις πολυεθνικές, τα συμφέροντα των οποίων πιστά διαχειρίζονταν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Το δημοψήφισμα που προτείνουν είναι στάχτη στα μάτια του λαού. Επιδιώκουν με αυτό, να περάσουν την αντιδραστική πολιτική τους, με την συναίνεση του λαού.

Μπορούμε να παρεμποδίσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και να ανατρέψουμε όλους τους αντεργατικούς, αντιλαϊκούς νόμους και μέτρα, η εργατική τάξη μαζί με τους συμμάχους της, τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ και Αγρότες, τις γυναίκες, τη νεολαία.

Να μην ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος και να μετατραπεί σε λαϊκή περιουσία. Όλος ο πλούτος, δημόσιος και ιδιωτικός, που έγινε με την δουλειά των εργαζομένων, και τον λυμαίνονται μια χούφτα παράσιτα, μια χούφτα μονοπώλια και κεφαλαιοκράτες. Να τσακίσουμε το καταπιεστικό, αντιλαϊκό αστικό κράτος και να φτιάξουμε ένα κράτος για τους εργαζόμενους, για την συντριπτική πλειοψηφία του λαού.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 το πρωί