Διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση της Τ.Ο. Λέσβου της Κ.Ν.Ε. στις 6 Μάη 2020.

Η Τ.Ο. Λέσβου της Κ.Ν.Ε. καλεί την Τετάρτη 6 Μάη στις 19:30 σε διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της KNE, με τίτλο «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το Σοσιαλισμό».

Τι φταίει για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και τι μπορεί να γίνει για ν’ αλλάξει αυτή ριζικά;

Η Τ.Ο. Λέσβου καλεί τους νέους να μάθουν για μία άλλη διαφορετική κοινωνία. Για την κοινωνία όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, την κοινωνία του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.

Τους καλεί να μάθουν πως από το χέρι της νέας γενιάς περνούν πολύ περισσότερα απ’ όσα προσπαθούν οι υπερασπιστές του συστήματος να τους πείσουν! Ότι κάθε νέος και νέα που αισθάνεται απέχθεια απέναντι στη σημερινή βαρβαρότητα έχει επιλογή και τη δική του θέση στη μάχη, με το βλέμμα καρφωμένο στη νέα κοινωνία που έχουμε ανάγκη.

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM

Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το Σοσιαλισμό!

Η έκδοση γράφτηκε από νέους και νέες, με στόχο να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν μεγάλο κομμάτι της νεολαίας σε σχέση με το τι φταίει για την κατάσταση που βιώνουν και τι μπορεί να γίνει για ν’ αλλάξει αυτή. Να συζητηθεί η πρόταση του ΚΚΕ, που είναι ριζικά διαφορετική από τη σημερινή άθλια πραγματικότητα, για την κοινωνία στην οποία δε θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, την κοινωνία του σοσιαλισμού-κομουνισμού.

Οι σελίδες αυτής της έκδοσης αποτυπώνουν κι εξηγούν πως από το χέρι της νέας γενιάς περνούν πολύ περισσότερα απ’ όσα προσπαθούν οι υπερασπιστές του συστήματος να μας πείσουν! Ότι κάθε νέος και νέα που αισθάνεται απέχθεια απέναντι στη σημερινή βαρβαρότητα έχει επιλογή και τη δική του θέση στη μάχη, με το βλέμμα καρφωμένο στη νέα κοινωνία που έχουμε ανάγκη. Ότι είναι αλήθεια αυτό που έγραψε ο πρωτοπόρος ποιητής της επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, ότι «εμείς, ο καθένας από μας, κρατάμε μέσα στη γροθιά μας τους κινητήριους ιμάντες του σύμπαντος»! #