Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ – Δημήτρης Κουτσούμπας: Στις 21 του Μάη σηκώνουμε το κόμμα μας, το ΚΚΕ, πολύ πιο ψηλά!

Με το σύνθημα «εκλέγουμε κομμουνιστή βουλευτή για να έχει τη δική του φωνή ο εργαζόμενος, ο αγρότης, ο νέος, η γυναίκα» να αντηχεί από νωρίς στην πόλη της Μυτιλήνης, με την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από ολόκληρο το νησί, σε κλίμα αγωνιστικής ανάτασης και αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής μάχης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/4 μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στην πλατεία Σαπφούς, με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής Νομού Λέσβου του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια, ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και οι Γιώργος Συκάς, νέος ερευνητής, καταγόμενος απ’ τον Πολιχνίτο και Νίκος Χρυσάφης, εργαζόμενος στο Δημόσιο, συνδικαλιστής, συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ.

Παραβρέθηκαν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Π. Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ. Επίσης, η Νίκη Τσιριγώτη, δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Μυτιλήνης, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό, και η Αγλαΐα Κυρίτση, περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής Χίου του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους υποψήφιους βουλευτές στο νομό να ανεβαίνουν στην εξέδρα καταχειροκροτούμενοι.

Αμέσως μετά τη λήξη της ομιλίας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε σύντομη συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου – «Ο μικρός Μιχαήλ». Ενημερώθηκε για τα αιτήματα της Επιτροπής που συγκροτήθηκε μετά από δύο θανάτους ανθρώπων που «έφυγαν» δίχως τη δυνατότητα να τους παρασχεθεί άμεσα η φροντίδα που είχαν ανάγκη.#